photos/van-linksboven-met-klok-mee-kees-deenik-ada-van-dijk-t-naber-en-b-van-ree-mooren-en-van-der-burg-r-engelfriet-judy-carati.png

Vrije programmering

De Rotterdamse Salon krijgt vaak tips & ideeën voor het programma in de Koopmanskamer. Heeft u een tip voor de Vrije Programmering? Mail deze naar info@rotterdamsesalon.nl.

Wat maakt Vrije Programmering vrij? Bij getoonde interesse van 15 personen - geef dit aan met het formulier links - wordt het programma definitief in de Agenda van de Salon opgenomen. De 15 reserveerders kunnen boeken, de rest van de stoelen wordt via de mailing van de Rotterdamse Salon geworven!


Foto's tonen sprekers in de Vrije Programmering! Hieronder vindt u de huidige twee tips voor de Vrije Programmering.

Henk & Hans re-try na succes van 28 oktober maken we wachtlijst


U gaat naar gedichten luisteren en naar songs die tot stand zijn gekomen op basis van deze gedichten. De achterliggende gedachte is dat het ergens over moet gaan.


Vandaar dat de voornaam van Dr. Alzheimer ter sprake komt. Die moet je zeker niet vergeten. De paringsdrift van het konijn komt ter sprake en het feit dat in de poëzie alles is toegestaan, van het stoppen met roken tot en met de populairste vrouw van de tippelzone kortom het moet wel ergens over gaan.


De slapeloosheid wordt besproken en alle verkleuringen van de kameleon. Er zijn nauwelijks onderwerpen die niet de revue passeren. Het verleden en de toekomst van Katendrecht krijgt u te horen en het feit dat er een rustdag zou moeten zitten tussen nu en toekomst het moet tenslotte wel ergens over gaan.


HANS WAP EN HENK DE BONT STAAN VOOR U KLAAR BIJ DE ROTTERDAMSE SALON

Kosten: 15 euro pp

>>OP YOUTUBE
Scène uit de eenakter Zielig & Ambitieus

Toneelstuk Zielig & Ambitieus eenakter met Adrie van Wijk & Anja Berkelaar, voor 15/stoel

Toneel. De relatiemarkt een mysterie? Tena neemt ons mee naar de twijfels van haar bestaan als 40plus single. Ze gooit ons in de draaikolken van haar liefdesleven, waarbij ambitie strijdt met de zucht naar geborgenheid. Gelukkig met zichzelf en het gezelsschap van haar dienstbode Emmy. Hoe vergaat het nu de Moderne Vrouw? Kent het gemiddelde 'zogoedmetelkaarstel' wel Liefde? Hoe komt het dat half Nederland overspel pleegt? Tena ontzenuwt op milde wijze de mythe van de stelletjes die wél het Huisje, Boompje en Beestje schijnen te delen. Is er een recept voor een gelukkige relatie?

Wapen u! Tena en Emmy gaan uw hart met Liefde raken!

>>OP YOUTUBE

KOOKWORKSHOP Sublimeer! Met kookkunstenaar Katrien van der Eerden, voor 50 / deelnemer

Ten tijde van crisis / shock / moeilijkheden zoekt de mens houvast, steun en begrip. Kubler-Ross schetst fases in de verwerking van negatieve processen. Je kan niet alles in één keer 'processen'. Het verwerken gaat stap voor stap. We leren vrede ermee te hebben, tot rust te komen. De fases zijn ontkenning, protest/boosheid, onderhandelen / vechten / marchanderen, depressie en uiteindelijk aanvaarding. De kunst is om te groeien, om te leren van dergelijke ervaringen. Loslaten & achter je laten. Oerkrachten sublimeren is t! Omzetten in kunst, de wetenschap, werk brengt geestelijke balans.

In de kookworkshop gaan we maximaal sublimeren door bij iedere fase een passend gerecht te koken. We sluiten af met een fantastische maaltijd. Katrien van der Eerden leidt de workshop.

>>OP YOUTUBE

Ik wil graag in de Rotterdamse Salon het volgende programma zien: