Checklist in de Salon

zondag 6 mei

photos/1522679867_jasmine-ok.jpg
photos/jeremey.jpg


De Rotterdamse Salon gaat UNPLUGGED of ACAPELLA, ......een Muzieksalon gericht op fans van het echte & enthousiaste.


De 18e eeuwse Koopmanskamer leent zich met haar houten plafond, houten wand & vloeren & haardpartij en damasten wanden als klankkast.


Auditievelingen snappen het. Kunstenaars voelen het. En in de intimiteit van de Salon komt er interactie tussen muzikant en publiek. Het wordt opgenomen en uitgezonden. Het ware huiskamerconcert.


De Hofleverancier van de Salon is Jeremy Meijnaar van The Checklist. Ja helemaal ook uit & in Amsterdam!! De rijm en reden van The Checklist is om als brug te fungeren voor muzikanten en andere artiesten. Met als doel te faciliteren en te dienen als muzikale gids.


Jasmine Karimova doet de kick off. Meer over Jasmine: website en FB en song.

Jasmine Karimova is a multimedia artist based in amsterdam, signed to a colorado based music label. Having recently released 2 singles, anticipating the release of her debut album (04.04.18) - From The Womb, Jasmine is currently working on her second album.

Als resultaat van toenemende restricties op het uitvoeren muziek en andere creatieve vormen van expressie op de straten van Amsterdam, kwam de vinder van "the Checklist" op het idee om zijn grote industriële loods als podium aan te bieden. In 2017 stuitte hij op een trio Argentijnse folkmuzikanten die recentelijk waren gearriveerd in de stad. Zij wilden op straat spelen maar dit werd hun meermalen ontboden. De vinder van de "The Checklist" nodigde ze uit om in de loods te spelen. Het resultaat? De 1ste editie van "the Checklist"

The Checklist

PROGRAMMA

ZONDAG 6 MEI € 10,00

14.30 uur binnenloop met koffie

15 uur muziek tot omstreeks 16 uur

Na afloop drankje te koop. Check: ja hapjes zijn 'for free' van de Salon