photos/van-linksboven-met-klok-mee-kees-deenik-ada-van-dijk-t-naber-en-b-van-ree-mooren-en-van-der-burg-r-engelfriet-judy-carati.png

Vrije programmering

De Rotterdamse Salon krijgt vaak tips & ideeën voor het programma in de Koopmanskamer. Heeft u een tip voor de Vrije Programmering? Mail deze naar info@rotterdamsesalon.nl.

Wat maakt Vrije Programmering vrij? Bij getoonde interesse van 15 personen - geef dit aan met het formulier links - wordt het programma definitief in de Agenda van de Salon opgenomen. De 15 reserveerders kunnen boeken, de rest van de stoelen wordt via de mailing van de Rotterdamse Salon geworven!


Foto's tonen sprekers in de Vrije Programmering! Hieronder vindt u de huidige twee tips voor de Vrije Programmering.

Het niet te missen Pensioen Diner diner pensant over de seniore toekomst

Happy met mijn zeventigste als ik ....... Wanneer begin je en hoe wil je het bekostigen? Bij dit niet-te-missen diner baan je je met mes en vork een weg door het pensioenlabyrint. Op deze speciale avond vallen we aan op de de Nederlandse pensioenpot. We fileren systematisch ‘een van de beste’ pensioenstelsels ter wereld en je hoort de laatste sappige details aan de hand van de Pensioen-schijf-van-vijf. Zo bepaal je wat voor jou wel of niet werkt.

Anja Berkelaar van de Salon nodigt je aan tafel met totaal achttien andere gasten. Chefkok François Steenhuis zet een geweldige stoofpot op tafel en komt met een dessert dat de ‘kers op het leven’ genoemd wordt. En met gangmaker Ada van Dijk belooft het een geanimeerde avond te worden. Een diner pensant met aandacht voor jouw toekomst!

Na drie uur heb je volop ideeën voor een eigen pensioenpot waarmee je een fraai en vooral actief bestaan kunt leiden na je zeventigste. Ik ben happy als ik .......

Programma:

Binnenloop 18.30 uur. Eindtijd 22 uur.

Start met soep / stoofpot-rijst-groente / toetje met kers, allemaal vers / eco / bio.

Kok en gastvrouw doen de bediening!

U kunt een fantastisch fles wijn voor 12,50 euro kopen, u schenkt uzelve e.a. bij!

>>OP YOUTUBE

Ik wil graag in de Rotterdamse Salon het volgende programma zien: